måndag 10 november 2008

Elakt och roligt - men inte smart

Som jag nyligen skrivit om på denna blogg tycker jag ju att det kan vara underhållande med elakheter. Roligt är en sak, men det är inte alltid smart att kläcka ur sig vad som helst. I alla fall inte om man siktar högt, högre, högst.
     Minns ni Dennis Kucinich från Ohio? Inte jag heller - men han var i alla fall en av alla dem som ville bli republikanernas representant och därmed få slåss mot Obama. Problemet med Kucinich var att han redan innan han siktade mot att bli republikanernas presidentkandidat hade siktat UFO:n och berättat om detta i en bok. När detta blev känt fick han givetvis närmast övermänsklig (kanske utomjordisk?) kritik för detta.
     Hur bemöter man då bäst sådan kritik? Går det? Jodå, det går... "You have to keep in mind that more ... that more people in this country have seen UFOs than I think approve of George Bush's presidency" sa Kucinich rappt, elakt och roligt och försvann med Warpfaktor 9,9999 (=214 biljoner km/h) ombord på USS Enterprise NCC-1701-E för sin fortsatta politiska gärning hos det Romulanska stjärnimperiet...

Inga kommentarer: