lördag 18 oktober 2008

Men händer det något i L.A. då?

Ni som har följt den här bloggen har ju fått en aning om vad vi ägnar oss åt på dagarna. Men alla som är i L.A. är ju inte en trebarnsfamilj, med de speciella åtaganden och särskilda vanor som följer med det konceptet. Vore man här utan barn men med en massa stålar skulle man kanske vara intresserad av utbudet av förlustelser, t.ex. i form av konserter. Då ställer man sig ju frågan i rubriken - händer det något här? Egentligen?
     Stockholm är ju så fantastiskt, med sitt rika musikliv och alla konserter som hålls runt om i den staden hela tiden. Ja, hrrm, det beror kanske på vilken musiksmak man har och vilka artister man vill se. I Los Angeles görs ju mycket av den musik som vi gillar i vår familj. Musiken sprids över världen genom en gigantisk marknadsföringsapparat - men uppträder världsartisterna någonsin här i L.A.?
     Ja, hrrm, sedan vi kom hit har - åtminstone - följande artister uppträtt på någon av alla scener som finns här: Diana Ross, Michael McDonald, Anita Baker, Celine Dion, Tina Turner, Earth, Wind & Fire och några till. Den kommande månaden spelar Alison Moyet, Patti Smith, Kris Kristofferson, Mary J. Blige, Robyn (ja, vår Robyn - akustiskt, undrar hur det går till), Alanis Morisette, Mötley Crüe, Backstreet Boys, Usher, Oasis, John McLaughlin, Bryan Adams, Joe Satriani (Jörgen Larsson vet vem det är), Foreigner, Taj Mahal, Little Feat, Hanson, ZZ Top, Foo Fighters, The Tubes, Mando Diao, B.B. King, Herbie Hancock, Robert Cray, George Duke, Lee Ritenour, Wayne Shorter, McCoy Tyner. Och sisådär ytterligare 200 gäng till som vi inte orkar räkna upp. För att inte tala om de kanske tusen band till som vi aldrig har hört talas om.
     Så nog händer det något, alltid! Alltid!

Inga kommentarer: