måndag 2 mars 2009

The Hitchhiker's Guide to the L.A. Galaxy

Familjens halvår i Los Angeles är över. Tack alla som har följt oss genom vår resa via den här bloggen! Det känns naturligt att avsluta här och nu, men kanske återkommer vi i bloggform i något annat sammanhang. Vi får se!
     Inläggen på denna blogg ligger kvar och kan läsas av den som vill. De ligger i datumordning och de är sökbara med hjälp av sökverktyget uppe till vänster i menyraden.
     Men kanske det behövs en annan typ av vägledning, som hjälper läsaren att hitta alster som kan hänföras till en viss kategori? Om man vill läsa just inläggen om Andreas påtvingade föräldraklasser, hur hittar man dem? Eller Saras arbete, vilka inlägg handlar om det? Eller om hur barnen hade det i sina skolor?
     Sådana frågor får förhoppningsvis sitt svar i detta register till blogginläggen. Varje inlägg återfinns under endast en kategori. Inläggen anges med sina faktiska rubriker. Genom att klicka på en inläggsrubrik kommer man direkt till inlägget i fråga i bloggen. Om man ctrl-klickar (håll ned Ctrl-tangenten samtidigt med musklicket) öppnas blogginlägget i ett separat fönster.

USA-äventyrets början - de första omtumlande upplevelserna

Saras äventyr med jobb och tjänsteresor från kust till kust

Familjens äventyr och utflykter i närområdet och L.A.

Familjens äventyr och utflykter i övriga Kalifornien och Nevada

Barnens äventyr i L.A.:s skolvärld och det engelska språket

Andreas äventyr i "Parent Class"

Äventyrliga inblickar i familjen Modigs interna liv

Andreas äventyr för att förvandla sig från kontorsråtta till träningsnarkoman


Betraktelser kring presidentvalskampanj, -val och -installation

Övriga iakttagelser av och funderingar kring det amerikanska samhället

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för en mycket underhållande läsning - det har varit ett nöje att följa er! Välkomna hem!

Anonym sa...

Håller med Fredde här ovan. Det kommer kännas tomt utan er blogg. Den har gett många goda skratt, härliga bilder, funderingar och nya kunskaper, tack för det!
Hoppas att hemkomsten blir bra och att ni finner er tillrätta på ett bra sätt allihop. Hoppas att ni hittar någonstans att hyra här i närheten i sommar. Det skulle vara roligt att träffa er! Stor kram som räcker till alla fem.